Juliana Arieseni Juliana Brad
Juliana Arieseni Juliana Arieseni
Localizare
Cazare
Restaurant
Atractii
Contact

PENSIUNEA Juliana - Brad se gaseste in municipiul Brad, judetul Hunedoara, la 91 km distanta de geamana ei de la Arieseni.
Daca sunteti în cautarea unui loc pentru a servi prânzul, sau o seara de neuitat, atunci Pensiunea Juliana - Brad este optiunea cea mai sigura. Este un loc minunat si personalul primitor, care va ureaza bun venit in mediul cald si prietenos. Meniul este minunat si la preturi convenabile, astfel încât nu vei simti grija buzunarului.
Deci, de ce sa nu încercati? Nu veti mai dori sa plecati! Sau chiar daca o veti face, nu veti gasi loc mai bun.
Fie ca esti obosit de aceleasi gustari vechi, ori esti in cautarea unei locatii ideale pentru distractie sau masa cu familia, acesta este locul ideal pentru tine. Noi asteptam cu nerabdare sa te cunoastem si bineinteles, sa te asiguram ca vei pleca multumit


Specificul de pensiune sporeste gradul de intimitate al locatiei, dar am avut grija sa creem si spatii capabile sa gazduiasca evenimente cu multe persoane.


Pentru diversificarea serviciilor oferite de noi am creat un centru de infrumusetare si de relaxare dotat cu frizerie, coafor, cabinet de masaj si sauna.

Dorinta noastra puternica este sa personalizam cat mai mult serviciile si sa ne pregatim special pentru fiecare vizitator in parte.

Aranjamentele salilor ne apatin in exclusivitate si le schimbam la fiecare eveniment.

Terasa Juliana ArieseniAlbum foto
www.pensiuneaiuliana.ro Localizare Cazare Restaurant Servicii Contacte